Jsem nadšená. Díly dorazily. Jedná se o FDM potisk, výplň 100%, materiál ASA (pevný plast). stačí předvrtat o kousek menší a pak zašroubovat do plastu;)
Great. So glad you're happy. I've already printed 70 pairs and everyone's happy.
Jsem nadšená. Díly dorazily. Jedná se o FDM potisk, výplň 100%, materiál ASA (pevný plast). stačí předvrtat o kousek menší a pak zašroubovat do plastu;)
Great. So glad you're happy. I've already printed 70 pairs and everyone's happy.
Ahoj. Pokud byste poskytli stp, step nebo podobný objemový model, koupil bych ho.
STL isn't enough? Do you need STP?
Please send me an email: info@fiat-tipo.eu
Maybe we can make a deal.
Jedná se o 3D modely. Lze vytisknout. Na stránce jsem také našel toto:
Budu mít vytisklo se to. Jsem zvědav, jak to bude vypadat.
Děkujeme Vám za Váš zájem. Třeba se jim to bude líbit.
Posílám pár titulních obrázků. Přesně sedí.
Ahoj, ahoj všichni,
Udělal jsem úložný box pro loketní opěrku. A rád bych to zde nabídl. Pokud by to někoho zajímalo, soubory k tisku jsou k dispozici zde: https://cults3d.com/en/3d-model/gadget/fiat-tipo-armrest-box
Jenom ze zvědavosti. Druhé české setkání českého klubu. (omluva za němčinu, používám překladač.)
Zloženie: 100% bavlna.Zloženie: 100% bavlna.
Ahoj vy dva, našel jsem to na fóru fiat-tipo.eu. Podívejte se na video.Poznámka: Pokud se nacházíte v inženýrském režimu , je při navigaci tam a zpět někdy potřeba trochu přemýšlet o tomto režimu.
[/ média]
Zloženie: 100% bavlna.
[média]
(na vlastní riziko)
Děkuji za sdílení mého videa
Danke dir.
Ich habe ein tschechisches Diskussionsforum für Fiat Tipo gegründet.
Ich hoffe, dass es allmählich erweitert wird.
Das 4xe Forum ist KEIN offizielles Angebot der FCA Germany AG.
Hier erreichst Du den offiziellen Kundenservice:
I AM JEEP 00 800 0 426 5337
I AM JEEP hilft Dir bei allen Fragen rund um Deinen Jeep weiter. NICHT bei Fragen zu unserem Forum!
Weitere FCA Konzen Marken Community's
Weitere Webseiten zum Thema Fiat